Surdej 1-2-3 – nu med billeder

Se opskriften på surdej HER

1. Ingredienserne røres sammen

2. Den færdige dej skal ligne havregrød - dækkes med film og så venter man.

Efter 4 dage på køkkenbordet med regelmæssig "fodring", ser surdejen nu således ud og står sikkert i køleskabet!

Det endelige resultat - dejlig morgenmad i forårssolen

Opskriften på dette dejlige brød med super sprød skorpe og lækker blød krumme kommer i næste afsnit af…SURDEJSPANIK🙂

~ af klappeklappekage på 20. april 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s